فندق و هزار خاصیت درمانی

به گزارش وبلاگ شخصی امیر، تحقیقات نشان داده است که فندق به عنوان یک مکمل غذایی به بهبود شرایط سلامت مغز یاری می نماید و برای افراد مبتلا به بیماری آلزایمر نیز مفید است.

فندق و هزار خاصیت درمانی

فندق، یکی از آجیل هاست که طعم بسیار دلچسبی دارد و در تهیه انواع شیرینی و برای پخت و پز از آن استفاده می گردد. با این حال، بیشتر افراد چندان از فواید فندق برای سلامتی آگاهی ندارند. در این مطلب تعدادی از مهم ترین خواص فندق را توضیح می دهیم. با وبلاگ شخصی امیر همراه باشید.

یاری به پیشگیری از سرطان

فندق سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E است. صد گرم فندق حاوی 15.03 میلی گرم یا 100 درصد ارزش توصیه شده روزانه ویتامین E است. تحقیقات نشان می دهد که ویتامین E علیه سرطان سینه، پروستات و کولون، فعالیت ضد آنتی اکسیدانی و درمانی دارد. همچنین فندق مقدار قابل توجهی منگنز دارد. تحقیقات نشان داده است ترکیب های منگنز در بدن در برابر سلول های سرطانی و تومورها فعال ترند .

ساخت عضلات

یکی دیگر از فواید فندق یاری به افزایش قدرت عضلانی افراد است. صد گرم فندق حاوی 20 گرم پروتئین است. افرادی که عضلات بیشتری دارند، با توجه به افزایش متابولیسم، حتی در حالت استراحت کالری بیشتری مصرف می نمایند. محتوای منیزیم نیز نقشی مهم در تنظیم میزان کلسیم دریافتی بدن ایفا می نماید. این ماده می تواند به جلوگیری از تنش عضلانی، درد، اسپاسم، گرفتگی و خستگی یاری کند.

مبارزه با چاقی

محتوای پروتئین در فندق می تواند به شما در افزایش توده عضلانی یاری کند که این مورد سبب می گردد سوخت و ساز بدن افزایش یابد. محققان بین مصرف فندق و شاخص توده بدنی و نسبت بین قد و وزن، رابطه ای پیدا نموده اند. تحقیقات نشان داده است کسانی که روزانه از این آجیل مصرف می نمایند، اندام متناسب تری دارند.

تقویت و سلامت قلب

یکی از مهم ترین فواید فندق یاری به سلامت قلب است. به گفته محققان، فندق مواد مغذی شامل چربی، فیبر، پتاسیم، فولات و ویتامین E را به بدن شما اضافه می نماید. همچنین تحقیقات دیگری نشان داده است که مصرف مداوم آن، با افزایش چربی سالم، پلاسمای سالم و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در مردان بالغ که مشخصات کلسترول خون بالا دارند، در ارتباط است .

یاری به مدیریت دیابت

فندق یک منبع غنی از اسید اولئیک است. تحقیقاتی در سال 2009 نشان داد که اسید اولئیک در جلوگیری از فراوری انسولین از TNF-alpha سیتوکین التهابی برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند، موثر است.

فندق؛ سرشار از آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی مضر را در بدن به نام رادیکال های آزاد خنثی مینمایند. رادیکال های آزاد میتوانند به ساختار سلولی و حتی DNA آسیب برسانند. فندق ها مقدار زیادی آنتی اکسیدان به نام پروآنتوسیانیدین (PAC)دارند که بخشی از خانواده پلی فنل ها محسوب میشوند .

محتوای اسید اولئیک در فندق می تواند از غشاهای سلولی در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند. اسیدهای چرب جزء اصلی ساختمان غشاهای سلولی به شمار میروند. رادیکال های آزاد باعث ایجاد استرس اکسیداتیو بالا در اسیدهای چرب میشوند که ممکن است برای پروتئین ها و DNA در بدن مضر باشند .

یاری به بهبود حافظه

از دیگر فواید فندق می توان به بهبود حافظه و آرامش بخشی آن اشاره نمود. همچنین فندق برای افراد مبتلا به بیماری آلزایمر، بسیار مفید است. در مطالعه روی حیوانات، حافظه موش ها در اثر مصرف فندق بهتر شد، اضطراب کاهش یافت و عفونت سبک نیز ناپدید شد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خواص روغن فندق، 8 خاصیت شگفت انگیز روغن فندق را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "فندق و هزار خاصیت درمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فندق و هزار خاصیت درمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید